Όραμα

Η φιλοσοφία της FEDOIL είναι να προσφέρουμε άριστη ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή, συμβάλλοντας έτσι στην μείωση των λειτουργικών δαπανών συντήρησης των μηχανημάτων των πελατών μας χωρίς όμως να διαπραγματευόμαστε την απροβλημάτιστη λειτουργία του εξοπλισμού τους.

Βασική πολιτική μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της και η κάλυψη των αναγκών τους σε ότι αφορά στην λίπανση των μηχανών τους. Ο κεντρικός άξονας της στρατηγικής της εταιρείας, που συγχρόνως, αποτελεί και ένα συγκριτικό μας πλεονέκτημα απέναντι στις ανταγωνιστικές εταιρείες του χώρου, ακούει στο όνομα ποιότητα και εξυπηρέτηση.

H ανοδική πορεία της FEDOIL στο χώρο των λιπαντικών αυτοκινήτων, βιομηχανίας και ναυτιλίας είναι απόρροια της δέσμευσης μας να δημιουργήσουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που θα υπερκαλύπτουν τις ανάγκες της παλιάς αλλά και καινούργιας τεχνολογίας οχημάτων και μηχανημάτων.

Η εταιρεία είναι προσανατολισμένη με συνεχή προσπάθεια στην παραγωγή και εμπορία ποιοτικών προϊόντων, αλλά και στην παροχή ποιοτικών και εξειδικευμένων υπηρεσιών με αποκλειστικό στόχο να ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τους πελάτες της μέσω των συνεργατών της.

Για την εξυπηρέτηση του στόχου αυτού, παρέχουμε άμεση και γρήγορη παράδοση των παραγγελιών στους πελάτες, την στιγμή ακριβώς που εκείνοι επιθυμούν. Έτσι επιτυγχάνεται η έγκαιρη και συγχρονισμένη διανομή των προϊόντων, εντός των χρονικών πλαισίων που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση των αναγκών του εκάστοτε πελάτη.

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το άριστα καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας, το οποίο μπορεί να σας προσφέρει επαγγελματικές συμβουλές και τις βέλτιστες πρακτικές, που ταιριάζουν κάθε φορά στις ανάγκες της εταιρείας σας, μας καθιστούν ιδανικό συνεργάτη για την επιχείρηση σας, ειδικά στις μέρες μας που είναι πολύ σημαντικό να εμπιστεύεσαι ένα αξιόπιστο συνεργάτη για τα υλικά συντήρησης του αυτοκινήτου σου.