Φίλτρα Προϊόντων

Τιμή

 – 

  • ‎€0
  • ‎€0

Ναυτιλίας

Η Fedoil εισήλθε στον χώρο του εφοδιασμού των πλοίων και μικρών σκαφών με λιπαντικά το 2018. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η Fedoil προχώρησε με σταθερά βήματα επεκτείνοντας το δίκτυό της στην Ελλάδα, παραμένοντας συνεπής στις αξίες που διέπουν τη φιλοσοφία της για σεβασμό στον πελάτη και το περιβάλλον, άψογο service και αφοσίωση στην ποιότητα.

Σήμερα είναι σε θέση να προσφέρει λύσεις στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της μέσα από την πολυετή εμπειρία των συνεργατών και στελεχών της.

Τα λιπαντικά Fedoil φτιάχνονται από επιλεγμένα βασικά λάδια στα οποία γίνεται πρόσμιξη με προσεκτικά επιλεγμένο πακέτο προσθέτων σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και με τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και τελικού ποιοτικού ελέγχου.

Η γκάμα λιπαντικών Fedoil αποτελείται από αξιόπιστα, κορυφαίας τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας και απόδοσης προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των πελατών της εταιρίας και είναι πλήρως συμβατά με όλους τους μεγάλους παραγωγούς λιπαντικών. Κατά συνέπεια, η Fedoil έχει καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης στον οποίο μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς.