Η εταιρεία

Η FEDOIL είναι μία νέα δυναμική εμπορική εταιρεία με έδρα την Αθήνα. Βασικό αντικείμενο της εταιρείας είναι η εξυπηρέτηση κάθε μηχανικής απαίτησης λίπανσης με ποιότητα και αξιοπιστία, παρέχοντας σας λιπαντικά υψηλής ποιότητας για κάθε είδους κινητήρα ή απαίτηση λίπανσης, υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών.

Τα λιπαντικά, ορυκτέλαια, γράσα, και ειδικά προϊόντα που διαθέτουμε, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών λίπανσης των κλάδων Ενεργείας, Βιομηχανίας, Μεταφορών, Αυτοκινήτων, Κατασκευών, Γεωργίας και Ναυτιλίας και παράγονται σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές και τις απαιτήσεις των κατασκευαστών.

Τα οχήματα και μηχανήματα που εισβάλλουν στην αγορά γίνονται όλο και πιο αποδοτικά και οι απαιτήσεις στα λιπαντικά όλο και πιο μεγάλες. Η FEDOIL μέσα από την πολυετή εμπειρία των στελεχών της αλλά και σε συνεργασία με μεγάλες εταιρίες οι οποίες συγκεντρώνουν παγκόσμιας κλίμακας εξειδίκευση στον τομέα της τεχνολογίας λιπαντικών, έχει τη δυνατότητα παροχής υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσίες.

Η εταιρεία μας έχει σταθερά ανοδική και εξελικτική πορεία προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους συνεργάτες της, κάτι το οποίο έχει πετύχει συνεργαζόμενη με κορυφαία Ευρωπαϊκά και Αμερικανικά εργοστάσια παραγωγής καθώς και με το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και τεχνογνωσίας που διαθέτει.

Σε εμάς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι απαιτήσεις σας στον τομέα της λίπανσης θα υπερκαλυφθούν.